Onderwijs op maat

Wilt u in één keer uw hele team scholen, geen reistijd en -kosten kwijt zijn en bezig zijn met het bevorderen van de kwaliteit van zorg op de afdeling? Dan is dit het moment om te kijken naar de mogelijkheden bij Albeda zorgcontract! Wij verzorgen een breed assortiment aan scholingen, toegespitst op de wensen van de praktijk van uw afdeling/instelling, op elke door u gewenste locatie.

Ons vervolgonderwijs heeft de volgende kenmerken:

  • Inhoudelijke flexibiliteit: De scholing wordt specifiek vormgegeven rondom thematiek en competenties die u belangrijk vindt om daarin te worden opgenomen. Praktijkcases die op de afdeling veelvuldig voorkomen, staan centraal in het ‘vanuit de praktijk’ leren.

  • Professionele docenten: De juiste match tussen de groep medewerkers en de docent die hen coacht in hun ontwikkeling is cruciaal.

  • Vergroten van draagvlak en motivatie: De medewerkers ontwikkelen zich tegelijkertijd en dat stimuleert teambuilding en samenwerking. Deze aanpak vergroot ook de actieve deelname en de sociale controle.

Resultaat: meer effect

Interesse?
Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw specifieke scholing en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.