Excellentiejaar technisch producent

Voor technici die zich willen verdiepen en hun vakkennis en vaardigheden willen verbreden hebben wij het excellentiejaar technisch producent ontwikkeld. Dit excellentiejaar staat volledig in het teken van technische productie en stagemanagement.
We richten ons tijdens dit jaar op het versterken van je organisatorische en leidinggevende kwaliteiten. Hoe geef je leiding aan een technisch team? Hoe betrek je het gehele technische team bij de inhoudelijke ideeën van de regisseur? Hoe maak je een planning die nodig is om dit te realiseren? Wat voor technische mogelijkheden zijn er om die ideeën te verwezenlijken en wat is budgettair mogelijk en realiseerbaar? Hoe motiveer je collega’s en zorg je dat ze optimaal samenwerken?
Daarnaast staat dit jaar ook in het teken van het specialiseren in de vaardigheden van podiumtechniek. Zo volg je onder meer een speciaal programma in het kader van BMT (Bediening Mechanische Trekkenwand). Hier krijg je ook een speciaal certificaat voor.

 

 

Meer info over de opleiding

Meer info over de opleiding

Het excellentiejaar technisch producent is een verkorte mbo niveau 4 opleiding. Je krijgt het diploma Podium- en evenemententechniek, profiel Podium & Rigging. 

Let op! Het excellentiejaar technisch producent start pas in studiejaar 2022-2023

Sluit

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Het excellentiejaar is bedoeld voor studenten met een diploma Podium- en evenemententechiek geluid of licht.

Sluit

Aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure

Neem voor meer informatie en/of de inschrijfprocedure contact op met [email protected] of bel 010 211 00 50.

Sluit

Aanmelden

Crebo
25206
Niveau
4
Traject
bol
Duur bol
1 jaar

Neem voor meer informatie en/of de inschrijfprocedure contact op met [email protected] of bel 010 211 00 50.