Roots & Routes impresariaat

Roots & Routes Agency is het boekingsbureau voor grensverleggende muziek- en dans-acts. Roots & Routes Agency werkt met artiesten die een opleiding volgen bij Albeda Danscollege en Albeda College Muzikant Producer, maar ook met artiesten uit het Roots & Routes netwerk. Artiesten van Roots & Routes Agency zijn uniek, veelzijdig en leveren kwaliteit. Grensverleggend is hierbij het belangrijkste keyword: vernieuwende acts die zich laten inspireren door hun culturele en internationale roots.

Roots & Routes Agency acts zijn breed inzetbaar, zoals voor live performances, dansoptredens, DJ-sets, muziekproducties (beats, remixen, film- of gamemuziek), dansers voor videoclips/catwalks, theaterproducties en het geven van workshops. Op diverse podia, clubs, festivals, bedrijfsfeesten en evenementen zijn de acts terug te vinden. Roots & Routes Agency werkt vraaggericht waarbij gekeken wordt naar de wensen van de opdrachtgevers en of deze matchen met de artiesten. Naast het regelen van de boekingen, kan Roots & Routes Agency ook voor productie, begeleiding en advisering rondom een act zorgen. Het impresariaat is een erkend leerbedrijf en werkt met kwaliteitscriteria uit de regeling beroeps praktijkvormings (bpv). Hiermee voldoet de praktijkervaring voor de student aan alle eisen en houden zij de kwaliteit van onze projecten hoog.

Routes To Employment
Routes To Employment is een project waarin jonge artiesten in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland, België en Nederland getraind en begeleid worden in hun ondernemerschap. De jonge artiesten hebben in 2015 en 2016 een ondernemerschapstraining gevolgd. In Nederland heeft Roots & Routes een samenwerking met Albeda. Kijk op de website van Roots & Routes voor meer informatie.

Contact
Voor meer informatie over de mogelijkheden, de kosten en/of boekingen kunt u contact opnemen met het impressariaat of kijk op www.rootsenroutes.nl.

Bekijk de trailer van Roots & Routes om alvast sfeer te proeven.

Roots & Routes Impresariaat / Agency
Delftsestraat 17 C
3013 AC Rotterdam
Tel: 010 - 7371687