Jongeren /  Branches /  Horeca
  Albede College www.albeda.nl


 

 
Bediening opleiding

Bediening opleiding

Op het Albeda College kun je een bediening opleiding volgen: afhankelijk van het niveau volg je de studie gastheer/ gastvrouw of de opleiding (niveau 2) of zelfstandig werkend gastheer/ gastvrouw (niveau 3). Jouw vriendelijkheid en vakbekwaamheid zorgen ervoor dat klanten een fijne avond hebben in het restaurant of café waar je werkt.

Vaardigheden
Een bediening opleiding houdt meer in dan alleen het netjes leren neerzetten van een aantal glazen en glimlachen. Je krijgt te maken met verschillende klanten die je correct en vriendelijk van dienst bent. Flexibiliteit en omgang met mensen zijn belangrijke vaardigheden van een gastheer of gastvrouw. Natuurlijk ontwikkel je ook voldoende vakkennis om de klanten een wijnadvies te geven of hen te adviseren in hun menukeuze.

Het Albeda College biedt verschillende horecastudies aan. Meer informatie daarover vind je op deze webpagina.

Interesse
Lijkt een bediening opleiding je wat? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Wil je eerst meer informatie vinden over de verschillende opleidingen? Kijk eens bij de veel gestelde vragen op de website of neem contact op met het studie-informatiecentrum.

aanmeldenMeer informatie over de opleidingen is op de volgende pagina's verkrijgbaar:
Volwassenenonderwijs horeca | opleiding luchtvaart | Middelbare Hotelschool

©