Jongeren /  Branches /  Albeda Business College
  Albede College www.albeda.nl


 
DNAMC Twitter Facebook Windows Live Favorites Youtube Google  
 

Albeda Business College

Interview Valerie
(volgde de opleiding commercieel medewerker marketing en communicatie):
'In korte tijd heb ik hier zoveel geleerd!'

 Albeda Business College

Wil je deel uitmaken van een avontuurlijke en uitdagende sector? Heb je affiniteit met de Engelse taal en leiding geven? Ben je zelfstandig en nauwkeurig en houd je van organiseren? Of wil je breed opgeleid zijn om je mogelijkheden voor vervolgstudies te vergroten? Kortom ben jij ambitieus en wil je méér dan MBO alleen? Dan is het Albeda Business College echt iets voor jou!

De vraag naar goed opgeleide medewerkers wordt steeds groter. Medewerkers die beschikken over een uitstekende kennis van de Engelse taal en geschoold zijn in bedrijfsadministratie, management, marketing of communicatie. Voor internationaal opererende bedrijven is deskundigheid, professionaliteit en inzicht in buitenlandse bedrijfsculturen immers onmisbaar. Wil je liever doorstuderen? Via het Albeda Business College vergroot je je kans op succes: De sprinttrajecten geven je de kans om versneld door te stromen naar het HBO en de Engelstalige opleidingen bereiden je voor op studies die geheel of gedeeltelijk Engelstalig kunnen zijn.

Het Albeda Business College biedt je de mogelijkheid je ambities te realiseren en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Het Albeda Business College kent twee soorten opleidingen: internationale Engelstalige opleidingen en (versnelde) Nederlandstalige opleidingen. Voor de Engelstalige opleidingen geldt dat je, naast een MBO-diploma, één of meer andere diploma's kunt behalen.

Engelstalige opleidingen:
- International business studies: International Business
- International business studies: International Business Emerging Markets
- International business studies: Marketing
- International Event Management Studies
- International Management Assistant Studies

Nederlandstalige opleidingen:
- Sprinttraject bedrijfsadministrateur
- Sprinttraject managementassisent
- Sprinttraject medewerker marketing en communicatie

Bovenstaande opleidingen worden gegeven op niveau 4, dat past bij de zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en brede inzetbaarheid die in de verschillende beroepen van je verwacht wordt.

© 29/07/2014