Jongeren /  Branches /  Facilitaire Dienstverlening
  Albede College www.albeda.nl


 
DNAMC Twitter Facebook Windows Live Favorites Youtube Google  
 

Facilitaire Dienstverlening

Heb jij de ambitie om de beste te worden in je vak!

Wil jij een veelzijdige baan in een bruisende regio? Met goede kansen op werk bijvoorbeeld in de havens, het hotelwezen, de zorgsector, de catering of in het bedrijfsleven van Rotterdam. Ben jij enthousiast, zorgzaam, dienstverlenend en gastvrij? Dan is de opleiding Facilitaire Dienstverlening echt iets voor jou! 

Wij willen dat jij de beste in je vak wordt. We werken intensief samen met het bedrijfsleven, zodat jij goed en praktijkgericht onderwijs krijgt en op de hoogte bent van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire dienstverlening. We werken onder meer samen met bedrijven en organisaties zoals het Maasstadziekenhuis, Cormet catering, Facilicom en het Faciltiairbedrijf van het Albeda College.

Wij zoeken jou!
Je bent dienstverlenend en gastvrij. Je vindt het leuk om mensen te ondersteunen en met mensen samen te werken. Verder ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt organisatietalent en je bent in staat dit in te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarnaast ben je ondernemend, flexibel en stressbestendig.

Wil jij als facilitair dienstverlener aan de slag in de bruisende omgeving van Rotterdam? En wil jij de beste worden in je vak? Meld je dan nu aan bij de opleiding Faciltaire Dienstverlening!

  Volg ons ook op  

© 23/10/2016