Jongeren /  Branches /  Facilitaire Dienstverlening
  Albede College www.albeda.nl


 
DNAMC Twitter Facebook Windows Live Favorites Youtube Google  
 

Facilitaire Dienstverlening

Facilitaire Dienstverlening: Hoe veelzijdig ben jij?

Houd jij van plannen en organiseren? Ben jij altijd bezig en vind je een beetje drukte wel fijn? Geniet je ervan om het mensen naar de zin te maken? Dan zoeken wij jou voor onze opleidingen Facilitaire Dienstverlening! Wij leren je hoe jij onmisbaar wordt voor je collega's. Een lunch verzorgen, de post beheren, een rapport opstellen of zorgen dat een ruimte er gezellig uitziet.... Na de opleiding ziet iedere dag er voor jou anders uit!  

Wie kiest voor de facilitaire dienstverlening, moet actief, dienstverlenend, flexibel en servicegericht ingesteld zijn. Je stelt de wensen van interne en externe klanten centraal. Met passende omgangsvormen en communicatie speel je in op de behoefte en verwachtingen in een multiculturele samenleving. Je kan snel schakelen tussen de verschillende werkomgevingen en werkzaamheden. Je werk heeft een praktische en een sociale kant. Als facilitair dienstverlener richt je je op de volgende gebieden: zorg, gebouwen, catering en evenementen. Gebouwenbeheer, beveiliging, schoonmaak, receptie, repro, catering, vergaderservice en evenementen, als facilitair dienstverlener ben je als duizendpoot hiermee bezig. Kortom: een veelzijdig, boeiend en verantwoordelijk beroep.

Waar kun je werken? Als facilitair dienstverlener ben je werkzaam in veel verschillende werkomgevingen. Je kunt in dienst zijn van een facilitair aanbieder of aan de slag bij een facilitaire dienst van een organisatie. Voorbeelden van organisaties waar je kunt werken zijn overheidsinstellingen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, facilitaire aanbieders, zakelijk dienstverleners of productieomgevingen. Als facilitair dienstverlener heb je een veelzijdige baan, waarbij je snel tussen verschillende werkzaamheden moet kunnen wisselen. De werkomgevingen waar je je werkzaamheden verricht lopen uiteen van de frontoffice (facilitaire servicedesk) naar de backoffice en van het magazijn tot de keuken. Je bent dus overal in en om het gebouw werkzaam en te vinden.

Als je wilt werken in de facilitaire dienstverlening heb je een diploma nodig en een goede beroepsopleiding, die aansluit bij de eisen van je werkomgeving. Zo’n opleiding kun je volgen bij het Albeda College. Investeer in je eigen toekomst en kies bij ons de richting en de leerweg die bij jou past.

 Volg ons ook op  

© 23/04/2014